Linn bloggar
Schweiz

Gästspelar i Dampodden

I veckan fick jag, som gammal SSL-räv, äran att gästspela i Dampodden. Det blev lite om Dalen, lite om Pixbo, lite om landslaget, lite om klubbdirektörer med mycket att göra, lite om engagerade föräldrar och självklart en del om mitt nuvarande innebandyliv.

Vill du veta vad jag gör om tre år? Eller funderar du på varför jag valde att spela i Schweiz? Eller vill du höra mig nämna några av många fantastiska spelare som jag har spelat med i SSL? Kanske hittar du några svar i veckans avsnitt av SSL Dampodden. Och tack Henrik för den fina bilden! Den speglar verkligen min känsla av att jag spelat i Dalen i hundra år…

Linn Lundström

Innebandyälskare som på papperet tillhör det äldre laget, men fortfarande ser sig själv som utvecklingsbar talang. Har spenderat den största delen av sitt innebandyliv i Umeå, med skorna knutna för sin moderklubb IBK Dalen. Hann med en kort visit i Göteborg för spel med Pixbo Wallenstam innan innebandyn ledde henne till Schweiz. Huserar nu mellan vackra alptoppar (gärna även på dom) och spelade fram till förra säsongen med UHC Dietlikon i Schweiz högsta liga, NLA. Testar nu rollen som tränare, i samma liga men på herrsidan, för laget WaSa St. Gallen. Bloggar framför allt om innebandylivet i sitt nya land, men dryftar också övriga innebandytankar som vandrar omkring i hjärnkontoret.

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar